20.3.2021, Ei ole aina helppoa

 Vaikka kuinka etsii, niin aina ei löydy.






Olemme pari kertaa aiemmin yrittäneet etsiä kesällä tätä kätköä, mutta etsintä on jäänyt pusikossa lyhyeksi. Tähän aikaan vuodesta maasto oli aika helppokulkuista, joten päätimme kätkön löytää.


Etsimme kätköä 3-4 metriä korkeasta kallioseinämästä, jossa sen piti tietojen mukaan jossakin olla.














Mies kiipesi kallioseinämässä. Horjahti  etsimisen innossa tuohon alas piikkipusikkoon vähän satuttaen itseään. Etsimme kätköä toista tuntia käännellen kiviä ja kurkkien koloihin, mutta kätkö jäi löytämättä.






Monesti näkee näitä erilaisia puutarhamökkejä peltojen laitamilla ja keskellä.




Saksan on täynnä kyliä sekä lisäksi pieniä ja isoja kaupunkeja. Aivan 1-3 kilometrin välein tai sitten kylki kyljessä toisissaan kiinni. Kun puhun saksalaisesta kylästä se ei tarkoita, että kylä on muutama mökki siellä täällä, vaan täällä asutaan kylissä tiiviisti lähekkäin. Kyliä on kotikylämme ympärillä lähellä paljon. Aivan kylki kyljessä kiinni on lähin naapurikylä. Kotikylässä ja tässä lähimmässä naapurikylässä asuu ihmisiä pienellä alueella kuutisen tuhatta.


Tämän kävelyretken teimme kotikylästämme viiden kilometrin päässä ja matkalla on yksi kylä välissä. Tämä kylä on saanut alkunsa linnakylästä 1000-luvun alkupuolelta. Tämä piirretty kuva on 1600-luvun alkupuolen kylänäkymistä.




Kylissä on lähes poikkeuksetta jäljellä jotain menneistä ajoista.

©Soleil 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti